contactar

Poggesi parasols

Sinds 2010 zijn wij importeur van de Italiaanse parasolproducent Poggesi. Zij heeft in haar collectie vrijhangende of te wel zweefparasols en standaard parasols in verschillende maten.
De Italiaanse creativiteit vertaalt zich in uitstraling en originaliteit waarbij kwaliteit en duurzaamheid voor op staat.

De zweef-/ vrijhangende modellen zijn de King, de Baby King, de Summer, de One en de Junior. De standaard parasols zijn de Magnum Lux, de Dehor en de Jok.

Bekijk de werking van de Poggesi parasols in onderstaande filmpjes.

Diferentes tipos

Summer

De Summer is een parasol met de mast aan de zijkant, aan de korte of lange kant of in de hoek afhankelijk van de maat. De One heeft een opdraaimechanisme. Is verkrijgbaar in diverse maten van 250 x 250 tot 400 x 350 en een aantal ronde maten. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek, frames en windvangers.

KING

De King is een parasol met de mast aan de zijkant, aan de korte kant of lange kant of in de hoek. De King heeft een opdraaimechanisme. Kan afhankelijk van de mastpositie, kantelen, omhoog en omlaag en 360 graden draaien. Is verkrijgbaar in diverse maten van 400 x 400 tot 400 x 500, 400 en 500 rond. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

JOK

De oerstevige Jok is een parasol met een dubbel optrekmechanisme en een gegarandeerde tafelvrijheid. Is verkrijgbaar in diverse maten van 350 rond tot 450 x 450 vierkant. De mast van de Jok is 60mm. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

Magnum Lux

De robuuste Magnum Lux is parasol met opdraaimechanisme. Deze heeft extra verstevigde baleinen, een mast van 100mm. Is verkrijgbaar in de grotere maten van 500 x 500 tot 800 x 600 en rond tot 9 meter. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

Dehor

De Dehor is het kleine zusje van de Magnum Lux. Heeft een opdraaimechanisme. De mast is 85 mm. Is verkrijgbaar in de maten van 350 x350 tot 600 x 500 en in diverse ronde maten. Keuze tussen verschillende volanten, kleuren doek en frames en windvangers.

Proyectos Poggesi

Er zijn momenteel geen projecten voor Poggesi

video's